"Vart ligger den där outlooken"?

Efter det här inlägget lovade jag er att det skulle bli en fortsättning. Och, nu kommer äntligen fortsättningen. För någon månad sedan var min syster och Lotta i Västervik. Ann-Charlotte skulle till läkaren den här dagen och trots att det bara var en halvtimmer kvar till hennes läkartid insisterade hon på at de både skulle hinna med en shoppingrunda och lunch på den tiden.

Till saken hör det också att de under en lång tid på jobbet hade det diskuterats om dataprogrammet Outlook, med bland annat mejl och liknande. Förmodligen hade Lotta Outlook i huvudet redan när de satte sig i bilen på morgonen.

Tillbaka till shoppingrundan. Lotta och min syster bestämde sig för att spendera den lilla tiden de hade på Outleten Lager 157 som ligger i Västervik. När de kört runt en stund och plötsligt inser att de kommer nog inte hitta den här Outleten på egen hand, så trycker Lotta gasen i botten och kör fram till första person hon ser på gatan. Hon vevar ner rutan och skriker till en gubbe i 70-årsåldern: "Hörredu! Vet du var den där Outlooken ligger"? Han tittar på henne helt oförstående medan hon fortsätter: "Ja, du vet kläder. Där de säljer kläder"! Samtidigt sitter min syster på andra sidan om henne i bilen och försöker försiktigt viska att det heter Outlet och inte Outlook. När gubben fortfarande inte förstår vad hon menar efter den riktigt bra förklaringen så vevar hon upp rutan och kör därifrån. Chockad står gubben kvar på trottoaren och undrar vad fan en Outlook är!

Lotta i ett nötskal! :)
2009-04-13 @ 16:58:51 Humor Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0